OVER ONS

Wie?
Chiro Melden is één van de zovele bloeiende jeugdbewegingen die de Vlaamse Ardennen rijk is. Chiro Melden telt ongeveer 80 leden, voor hen wordt er iedere zondag een activiteit verzorgd door 15 supergemotiveerde leiders en leidsters. 

In onze chiro zijn kinderen die 6 jaar worden/zijn tot en met 17 jaar welkom! Aangezien dit een groot leeftijdsverschil is worden de leden onderverdeeld in  verschillende leeftijdsgroepen: zie de pagina Afdelingen.

Wanneer? Standaard gaan de activiteiten door de zondagnamiddag van 14u tot 17u. Tijdens de examenperiodes kunnnen soms avondactiviteiten plaatsvinden 
voor de oudere leden. Sommige speciale activiteiten (startdag, bedevaart…) nemen een volledige dag in of gaan op andere uren door. 
Speficieke tijdstippen worden steeds tijdig doorgegeven via het boekje, of per mail.

Waar?
Dit hangt af van de activiteit. 
In Melden hebben we enorm veel mogelijkheden, denk maar aan de Koppenberg, Onderbos, platteland, centrum Oudenaarde … 
Maar de plaats van afspraak zijn natuurlijk de lokalen. 

CHIRO MELDEN 
Meldenstraat 3a (vlak naast de kerk) 
9700 Oudenaarde 


Financieel
Voor de inschrijving van het nieuwe chirojaar betaalt u €30 voor elk kind. Dit is grotendeels bestemd voor het verzekeren van uw kinderen. U kan het bedrag storten op het rekeningnummer BE54 7375 1215 5797, gelieve hierbij de naam van uw kind(eren) te vermelden.

Ieder jaar kan men een formulier verkrijgen voor bij de belastingen te voegen waarmee men een belastingvermindering kan bekomen en dit ouders met kinderen tot 12 jaar. Dus alle activiteiten zoals inschrijving, weekend & kamp kunnen ingebracht worden. Het kamp kan ook gedeeltelijk terugbetaald worden door uw mutualiteit.

TROOPER

Beste chirovrienden

Vanaf vandaag is Chiro Melden een Troopervereniging!

Wat is dat?

Trooper steunt lokale verenigingen. Via hun site kan je Chiro Melden financieel sterken.

Hoe doe ik dat dan?

Telkens je een online aankoop maakt, vliegtuigtickets bestelt, kleren online koopt, … doe je dat via www.trooper.be. Je kiest als vereniging ‘Chiro Melden’. Daarna kies je op welke site je iets wil kopen. Deelnemende sites zijn o.a. Coolblue, Booking.com, Collishop, AliExpress, Torfs, CheapTickets, Zeb, … Na het klikken op een van de deelnemende sites kan je op je gemak online shoppen. Als je je aankoop hebt bevestigd, krijgt Chiro Melden een klein percentage van je aankoop terug. 
Dit is een klein gebaar maar kan ons enorm helpen!

Alvast bedankt voor uw sympathie 

NIEUW!!!

Nu kan u de Google Chrome-extensie van Trooper downloaden. Dit maakt het steunen van Chiro Melden via uw favoriete webshops supergemakkelijk. Een klik op het icoontje dat automatisch verschijnt bij de desbetreffende webshops na installatie van de extensie. Dit is alles wat u hoeft te doen om Chiro Melden enorm vooruit te helpen.

Voeg HIER TrooperBot toe EN shop bij CHIRO MELDEN