AFDELINGEN

SLOEPI’S

6-8 jaar

De allerjongste leden zijn de sloepi’s. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen en heksen, prinsen en prinsessen en andere sprookjesachtige figuren.
Naast zich amuseren leren ze ook in groep te spelen en samen ervaringen op te doen. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten.


Speelclub Meisjes | chirobeervelde.be


SPEELCLUB

8 – 10 jaar


De 8- tot 10-jarigen noemen we de speelclub. Met de hele groep op tocht gaan, gekke knutselwerkjes maken, enz.: dat doen zij!Rakwi - CHIRO BETEKOM


RAKWI

10 – 12 jaar

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de rakwi’s. Samen met hun leiding spelen ze een supergroot bosspel, maken ze een knutselwerkje of gaan ze naar het zwembad.
Tito - Chiro Bekkevoort


TITO

12 – 14 jaar

De tito’s(12- tot 14-jarigen) gaan er wel eens keihard tegenaan in een pleinspel of ze luisteren naar muziek. Tussendoor praten ze in het lokaal over hun favoriete filmster of topvoetballer.
KETI

14 – 16 jaar

De keti’s (14- tot 16-jarigen) maken hun eigen fototentoonstelling of varen met een vlot de rivier af. Ze gaan naar de film of maken een lange fietstocht in de buurt. Samen met hun leiding houden ze een volleybalcompetitie.Aspi Meisjes | chirobeervelde.be


ASPI

16 – 18 jaar

De aspi’s (16- tot 18-jarigen) wisselen hevige spelen af met een leuke tocht. Met de hele ploeg sjorren ze een hoge toren. Geen uitdaging is hen te veel, geen opdracht te moeilijk. Ze leren om zelf leiding te zijn en geven af en toe activiteiten aan de jongere afdelingen.